Hotel Lilia, Aranypart

Hotel Lilia, Bulgária, Varna, Aranypart, 2017-05-01, Reggeli
Utazás száma: 48966857
Időpont: 2017-05-01 - 2017-05-08
Ellátás: Reggeli Közlekedés: egyéni
Utazás típusa: Tengerparti Napok száma: 8 nap
Ajánlás mértéke: Átlagos minősítés: 0,0 | ****
0 Ft/fő-től  -0 %  56 900 Ft/fő-től ()
Hotel Lilia
Fekvése
Igényesen kialakított, a tengerparttól csak pár lépésre található szálloda a település csendesebb, északi részén, mely kitűnő feltételeket biztosít a nyaraláshoz.
Szobák
2 ágy (pótágyazható, max. 1db), fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, SAT-TV, telefon, minibár, erkély, térítés ellenében széf és WiFi.
Családi szobák
2+2 fős: kétlégteres, max. 3 fenőtt és 1 gyermek részére illetve 4+2 fős: három légteres, max. 5 felnőtt és 1 gyermek részére, melyeknek felszereltsége megegyezik a szobák felszereltségével.
Ellátás
reggeli, térítés ellenében félpanzió vagy all inclusive light ellátás kérhető svédasztalos rendszerben.
Szolgáltatások
étterem, bár, éjszakai bár, söröző, medence gyermekrésszel, medencebár, kert, napozóterasz, lift, pénzváltó, ajándékbolt, csomagszoba, térítés ellenében tetőmedence napozóterasszal és medencebárral, szauna, fitness, masszázs, szépségszalon, szolárium, orvosi szolgálat, mosoda, asztaslitenisz. biliárd, széf, WiFi, mosoda, gyermekfelügyelet, parkoló.
Felárak, díjak

Üdülőhelyi díj 2 év felett: 4 000 Ft/fő. Félpanziós ellátás felára: 23 900 Ft/fő/7 éj, 2-12 év között 11 900 Ft/fő/7 éj. All inclusive light ellátás felára: 47 900 Ft/fő/7 éj, 2-12 év között 23 900 Ft/fő/7 éj. Babágy: ingyenes (előre foglalva).
Előfoglalási kedvezmény

02.28-ig 15%
03.31-ig 10%
Turnusváltás
igény szerint.

BULGÁRIA * VÁRNA * ARANYHOMOK * HOTEL LILIA

AUTÓBUSZJÁRAT BULGÁRIÁBA
Kedvezmények

2 évig szolgáltatások nélkül ingyenes
Szobában:
2.ágyon
2-12 év között 50%
3.ágyon 2-12 év között 100%, 12 év felett 20%
4.ágyon 2-12 év között 100%
1 felnőtt + 2 gyermek
esetén 2-12 év között 50%

2+2 fős családi szobában:
3.ágyon 2-12 év között 100%, 12 év felett 20%
4.ágyon 2-12 év között 100%
1 felnőtt + 2 gyermek esetén 2-12 év között 50%

4+2 fős családi szobában:
5.ágyon
2-12 év között 100%, 12 év felett 20%
6.ágyon 2-12 év között 100%

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.