Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto, Kanada

Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto, Kanada, 2017-06-03, Reggeli
Utazás száma: 42049791
Időpont: 2017-06-03 - 2017-06-13
Ellátás: Reggeli Közlekedés: repülő
Utazás típusa: Körutazások Napok száma: 11 nap
Ajánlás mértéke: Átlagos minősítés: 0,0 |
0 Ft/fő-től  -0 %  458 900 Ft/fő-től ()
Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto
Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Ellátás megadott szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Belépők
Fekvese1. napBudapest- Toronto

Repülés Torontoba a délutáni órákban, érkezés után a szálloda elfoglalása.2. napToronto

Az első benyomás a városról: a festő Ontario-tó, a város 3.6 millió lakosa. Itt van Kanada kereskedelmi központja feljőkarcolókkal, zöld parkokkal. Toronto számos múzeummal, színházzal, sportlétesítményekkel és a világ legnagyobb zenei eseményeinek központja is. Szállás Torontoban.
3. napToronto – Niagara vízesés

Városnézés Toronto-ban, melyen felfedezzük a Parliament épületét, (Queen’s Park) láthatjuk Casa Loma-t , az Egyetemet, a Queens Quay-t és a kikötőt, az üzleti negyed felhőkarcolóit, a régi és új Városházát, a Forest Hill-t a kínai negyedet, fakultatív lehetőség: CN Tower, mely a világ legmagasabb egyedül álló épületete.
Utazás a Niagara félszigetre, áthaladunk a Golden Horseshoe területen, Meglátogatjuk a Niagara-on-the-Lake és benézhetünk a számos XIX. sz.-i üzletekbe, éttermekbe.
Hajóra szállunk, hogy közelebbről is megtekinthessük a Niagara vízesést. Szállás Torontoban.
4. napNiagara vízesés - Ottawa

Kora reggel indulás, csodás vidéken haladunk, festői városokon át. Ottawaba érkezünk,mely Kanada fővárosa. Az Ottawa és a Rideau folyo szeli , mely a kereskedelemben fontos szerepet játszott egykor. Megtekintjük a Civilization múzeumot, mely több mint 10,000 évét öleli fel az ország törénelmének, kultúrájának. A múzeum épülete egy építészeti mestermunka. Szállás Ottawaban.
5. napOttawa – Montreal

Városnézés, mely során láthatjuk a Parliament Dombot, Városházát, Müvészetek Centrumát, megállunk Rockcliffe-nél. Itt ömlik a Rideau folio az Ottawa folyóba, majd Little Italy és Chinatown, sétálunk a Byward piac forgatagában.
Továbbutazunk Montreal-ba. Montreal a második legnagyobb francianyelvü város Párizs után. 1642-ben alapította egy misszió a St. Lawrence folyó szigetén. A sziget közepén csúcsosodott a 233 m magas Mont Royal vulkanikus hegy. A városban 3.4 millióan élnek. Szállás Montrealban.


6. napMontreal – Quebec

Fedezzük fel Montreal báját, mely során megtekintjük a törénelmi Vieux Montreal-t, Basilique Notre Dame -ot, Place-Jacques Cartier, Cathedrale Marie Reine du Monde, McGill Egyetemet, mely Kanada egyik legrégibb egyeteme, a Place Bonaventure, ahol a második legnagyobb kereskedelmi piac található és megállunk a hires “ Földalatti városnál “ is.
Délután utazunk Quebec városba, Észak-Amerika francia kultúrájánka helyszínére. A fallal körülvett város, mely a Szent Lörinc folyó felett helyezkedik el. 1985 óta az Óváros a Világörökség része.
A város egy élő museum, melyet a franciák alapítottak 1608-ban. 1759-ben elvesztették az angolok elleni csatát, így Francia Kanada Nagy-Brittaniáé lett. Szállás Quebec-ben.
7. napQuebec város

Városnézésünket a Felső és Alsó városra kettéosztott Quebec-ben tesszük meg. A Citadella lenéz a városra és a Szt. Lőrinc folyóra. Átmegyünk a Grande Allee-n számos étteremmel, meglátogatjuk a Harcmezö parkot; séta a 425 meter hosszú Terrace Dufferin-en a híres Chateau Frontenac hotelig, mely a legérdekesebb szálloda Kanadában. Mindössze 8 km-re a várostól látható a Montmorency vízesés. Egy híd vezet át a vízesésen, könnyú seta közben remek fotókat készítheünk a környékről. Lehetőség nyílik cable car-on közlekedni, aki a könnyebb utat választja.Szállás Quebec városban.

8. napQuebec város - Gananoque

Elhagyjuk Quebec városát és nyugat felé tartunk. Rockport falucska felé vesszük az irányt, ahol hajótúrákon vehetünk részt (25,- USD/fő) a Szt. Lörinc folyón és a 1000 sziget körül, kis sziklás és zöld szigetek között, melyek Kanada és USA határán vannak. Nem messze innen van Gananoque, ahol elfoglaljuk szállásunkat.
9. napGananoque – Toronto

Kingston felé vesszük az irányt. Az Ontario tó mentén halatunk, majd komppal kelünk át Glenora-ba a Quinte szigeten. Csodás régi farmokat láthatunk, majd Toronto felé utazunk, szállás.


10. napToronto - Budapest

Szabad idő Torontoban, majd transzfer a repülőtérre.
11. napBudapest


Érkezés Budapestre.
Artablazat

FIGYELEM! Áraink a légitársaságok repülőjegyeinek áremelésével változhatnak.


Szolgáltatásaink:

Repülõjegy Budapest - Toronto - Budapest menetrendszerinti járatra20 kg csomag3 * szállodai elhelyezés ReggeliMagyarnyelvü idegenvezetõLégkondicionált autóbuszTranszferek


Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:


Reptéri illeték kb 94.000,- Ft./főUtasbiztosítás 880,- t./fõ/nap, 70 év felett duplaEgyágyas felár: 82.500,- Ft./fõBelépõkBorravaló kb 5,- kanadai dollár / napVacsorák 78.500,- Ft./főKanadai belépési igazolvány 7. 000,- Ft./fő interneten intézendő

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.