ÚJDONSÁG: KANADA KELETI ÉS NYUGATI PART, Kanada

ÚJDONSÁG: KANADA KELETI ÉS NYUGATI PART, Kanada, 2017-08-02, Program szerint
Utazás száma: 48776548
Időpont: 2017-08-02 - 2017-08-19
Ellátás: Program szerint Közlekedés: repülő
Utazás típusa: Körutazások Napok száma: 18 nap
Ajánlás mértéke: Átlagos minősítés: 0,0 |
0 Ft/fő-től  -0 %  1 220 600 Ft/fő-től ()
ÚJDONSÁG: KANADA KELETI ÉS NYUGATI PART
Fekvése

A túra fénypontjai: Boston, Niagara Vízesés, Toronto, Ottawa, Quebec, Montreal, Calgary, Banff, Whistler, Vancouver


1. nap: Budapest - Boston / 2 éj
Elutazás Budapestről, transzfer a Bostonban lévő hotelbe. Szállás középkategóriás, jó elhelyezkedésű szállodában.


2. nap: Boston
Félnapos városnézés az amerikai történelem, kultúra és oktatás fellegvárában, melyet nem túlzás az Államok szülővárosának nevezni: a Szabadság-ösvénye, Városháza, Quincy Market, vízparti városrész, séta a Beacon Hill macskaköves utcáin, látogatás a Harvard egyetemi negyedében. Mára a város nyüzsgő, kozmopolita hangulattal bír, mely a 21. századi szórakoztatás terén is megállja a helyét.

3. nap: Boston – Niagara Vízesés – Torontó / 1 éj
Reggel továbbutazás belföldi repülőjárattal. Folytatás a Niagara vízesés megtekintésével, melyet a világ legszebb természeti látnivalói közt tartanak számon. Fakultatív programként hajózás a Hornblower kishajón a vízesés lábához, majd ebéd a Skylon Tower kilátójában. Az éjszakát Torontóban töltik.

4. nap: Toronto – Ottawa / 1éj

Városnézés az Ontario-tó partján fekvő városban, melyet az indiánok alapítottak és lakták a telepesek megérkezéséig. Fakultatív pillantás a CN torony 350 m magasan lévő kilátójából. Napjainkra Kanada legnagyobb és legnépesebb metropoliszává vált a világ 4. legélhetőbb városaként. Városnézés –a világ leghosszabb utcája és felhőkarcolói mellett a régi és az új városháza megtekintése következik. Továbbutazás a Szent Lőrinc-folyó mentén, az éjszakát a fővárosban töltik.


5. nap: Ottawa – Quebec City / 2 éj
Ismerkedés az elegáns fővárossal - kiemelkedő látnivaló a Parlament látványos épületegyüttese a folyóparton. Alkalmanként élvezhetjükaz őrségváltási parádét a Parliament Hill zöld gyepén, ahol a királyi kanadai lovas rendőrség tagjai ügyelnek.

Továbbutazás a franciák ünnepelt városába Quebec-be, mely az UNESCO világörökség része. A falakkal körülvett óváros leginkább egy középkori francia kisváros hangulatát idézi. A jelképpé vált Frontenac kastélyhotel, valamint a folyó menti promenád csodálatos kilátása mind hozzájárul, hogy ismerős jóérzéssel sétáljuk a macskaköves utcácskákon!

6. nap: Quebec

Egész napos fakultatív bálna les program a Szt.Lőrinc öbölben, mely tartalmazza a transzfereket, csodálatos panorámával a Szt.Lőrinc folyó mentén, és 3 órás hajózást bálna lessel. Kb. 10 órás program.


7. nap: Quebec City – Montreal / 1 éj
Rövid szabadidőt követően utazás Montrealba: folytatás az óváros, a VieuxPort, majd a Cartier tér és a Notre Dame Bazilika megtekintésével.


8. nap: Budapest – Calgary / 2 éj
Utazás repülővel Calgaryba, transzfer a szállodába.

9. nap: Calgary
Városnézés, majd szabadidő az Eau Claire Market forgatagában. Délután fakultatív látogatás: Heritage park és Calgary Tower.


10. nap: Calgary – Banff / 2 éj
Bemutatkozik Kanada legrégebbi Nemzeti Parkja: a háborítatlan természeti környezet, csendes tavak, folyók és végtelen erdők birodalma. Fakultatív program: libegőzés a Sulphur hegységre és hajózás a Minnewanka tavon.

11. nap: Banff – Lake Louise és az Icefield Parkway - Banff
Továbbutazás a türkizkék vizű Louise tóhoz. Fakultatív programok: felvonóról csodálhatják meg a hegyvidék nyújtotta kilátást, majd az Icefield Parkway-en, a világ egyik legszebb panoráma útján haladnak tovább. Az Ice Explorer-rel az Athabasca gleccser jégtömbjeinek közvetlen közelébe kerülhet!

12. nap: Banff – Kamloops / 1 éj
Mai napon a Yoho Park felfedezése következik, a Kicking Horse folyó természetes hídja, majd a kristálytiszta vizű Emerald tó. Útközben rövid pihenő, utána érkezés Kamloops-ba.

13. nap: Kamloops – Whistler / 1 éj
Az aranyláz idejének egyik központi helyszínére kalauzoljuk Önöket. A mai napi látványosságot a Duffy tó és a Gold Rush Trail szolgáltatja. Érkezés Whistlerbe a délutáni órákban.

14. nap: Whistler – Vancouver / 3 éj
Fakultatívprogram: gyönyörködjenek a panorámában - a Whistler Gondola lépcsőzetesen halad a Blackcomb Hegység felett. Folytatásként Whistler városka felfedezése vár Önökre, ezután a Sea to SkyHighway panorámaútja következik, melyet a Shannon vízesés és a világ legnagyobb összefüggő gránittömbje koronáz meg.

15. nap: Vancouver
Vancouver városnézés:a Stanley Park, a történelmi városnegyed, a kikötő, a piac és a Kínai városrész.

16. nap: Vancouver (Victoria)
Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulás Victoria városba:komppal kb. 1,5 órás út a gyönyörű Gulf-szigetekre. Városnézés után a Butchart Gardens botanikus kert következik.

17-18. nap: Vancouver
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés másnap.

Fakultatív élmények:

5.) Niagara vízesés hajózás és ebéd - Ára: 22 900 ,- Ft-tól/fő
6.) Toronto CN torony kilátó – Ára: 10 900,- Ft/fő
7.) Bálna les – Ára: 39 900,- Ft/fő


Nyugati Part fakultatív programcsomag – Ára: 79 000,-Ft/fő, mely tartalmazza az összes belépőjegyet a programban felsoroltak szerint, kivéve Victoria kirándulás – Ára: 28 900,-Ft/fő


x
Ártáblázat

A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon,

elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban

közlekedés klimatizált kisbusszal,

helyi- és állami adók,

magyar idegenvezetés a túra során,

gazdag programajánlat,

transzferek és belépőjegyek a leírás szerint,

A részvételi díj nem tartalmazza:

étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).

kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5-10$ / fő

utasbiztosítás: 12.960,- Ft/fő



Időpontok és részvételi díjak:

2017. augusztus 02-19.

1.220.600,- Ft/fő

repülőtéri illeték

140.000,- Ft/fő

útlemondási biztosítás

1%


Egyágyas felár: 459 000,- Ft/fő

Gyermek ár 11 éves korig: 883 900,- Ft/fő (2 felnőttel egy szobában 11 éves korig)

ESTA engedély: 8 000,- Ft/fő



Tervezett menetrend:


Odaúti járatok:

Budapest (BUD) - Dublin (DUB), Ind: 2017/08/02 10:45 - Érk: 2017/08/02 13:00, BRITISH AIRWAYS [8985]

Dublin (DUB) - Boston (BOS), Ind: 2017/08/02 16:20 - Érk: 2017/08/02 18:30, BRITISH AIRWAYS [6139]

Visszaúti járatok:

Vancouver (YVR) - Dallas (DFW), Ind: 2017/08/18 13:15 - Érk: 2017/08/18 19:23, BRITISH AIRWAYS [6502]

Dallas (DFW) - London (LHR), Ind: 2017/08/18 22:10 - Érk: 2017/08/19 13:15, BRITISH AIRWAYS [1531]

London (LHR) - Budapest (BUD), Ind: 2017/08/19 14:50 - Érk: 2017/08/19 18:20, BRITISH AIRWAYS [868]

Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Telepített magyar nyelvű képviselet, Idegenvezető, Ellátás megadott szerint, Egyéb leírás szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.