APARTAMENTOS SANTA ROSA, Lanzarote

APARTAMENTOS SANTA ROSA, Spanyolország, Spanyol-szigetek, Kanári-szigetek, Lanzarote, Costa Teguise, 2017-05-10, Ellátás nélkül
Utazás száma: 47577571
Időpont: 2017-05-10 - 2017-05-17
Ellátás: Ellátás nélkül Közlekedés: repülő
Utazás típusa: Tengerparti Napok száma: 8 nap
Ajánlás mértéke: 90,9 % Átlagos minősítés: 4,8 |
185 213 Ft/fő-től  -75 %  45 833 Ft/fő-től ()
APARTAMENTOS SANTA ROSA
Leírás
A Santa Rosa apartmanok Lanzarote Costa Teguise tengerparti részén találhatók. Ideális üdülőhely családosoknak és pároknak egyaránt.
Fekvés
10 perces sétára a strandtól és a legközelebbi bevásárlóközponttól, taxi- illetve buszmegálló a közelben.
Szállás
128 apartman található a szállodában, az 1 hálószobás apartmanok maximum 4 fő (3 felnőtt) befogadására alkalmasak, a 2 szobás apartmanok befogadóképessége maximum 6 fő (5 felnőtt).
Elhelyezés
Minden szobában különálló ágyak, ruhásszekrény, teljesen felszerelt konyha, a konyhában egy amerikai bár és a nappaliban egy egyszemélyes kihúzható ágy, egy telefonkészülék, szatellit kapcsolattal rendelkező Tv- készülék van. Minden terasz bútorozott, hogy a legnagyobb kényelemben élvezhesse a gyönyörű kilátást.
Szolgáltatások
A recepció elérhető a nap 24 órájában, ahol lehet érdeklődni foglalásokról, éttermekről, sport-, illetve szigettúrákról, autóbérlésről, motorkerékpár vagy kerékpár bérlésről, és orvosi ellátás is biztpsított. Csomagmegőrző szolgáltatásunk mellett zuhanyzó és öltöző is van. A komplexumban 3 medence található, egy gyerek és két felnőtt. Szupermarket a hotelen belül és mosoda is igénybe vehető.
Sport és szórakozás
Sportolási lehetőségek között megtalálható a sportuszoda és a padel pálya. Egyedülálló szórakoztatóközpont áll rendelkezésre 1500 m2-en, ahol játszótér, medence, üzletek, arcfestés és még sok más szolgáltatás is megtalálható. Gyermekmenük és etetőszékek az étteremben, hinták és játékok a téren, illetve külön díj ellenében gyermekfelügyelet is igénybe vehető.
Ár tartalmazza
szállást a megadott ellátással, repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással, repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert, magyar nyelvű telepített képviseletet, kis méretű kézipoggyász szállításának a díját, Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!, A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
Ár nem tartalmazza
BBP biztosítást, kalkulált sztornó biztosítást (1.3%), feladható poggyász szállítását

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...