Kanári - szigetek és Marokkó Barcelonából - NCL Spirit, Atlanti-óceán

Kanári - szigetek és Marokkó Barcelonából - NCL Spirit, Tenger - Hajóutak, Atlanti-óceán, 2017-11-23, Teljes panzió
Utazás száma: 47916494
Időpont: 2017-11-23 - 2017-12-03
Ellátás: Teljes panzió Közlekedés: -
Utazás típusa: Hajóutak Napok száma: 11 nap
Ajánlás mértéke: Átlagos minősítés: 0,0 |
0 Ft/fő-től  -0 %  414 400 Ft/fő-től ()
Kanári - szigetek és Marokkó Barcelonából - NCL Spirit
Leírás

Indulási időpontok: 2017. november 23., december 13., 2018. január 14., 27., február 3., 13., 23., március 5., 15., 25.

Hajó: NCL Spirit

Időtartam: 12 nap / 11 éj

Ellátás: teljes ellátás

Utazás: egyénileg

Indulási kikötő: Barcelona

Útvonal: Barcelona - Casablanca - Las Palmas - Santa Cruz (Tenerife) - Funchal - Malaga - Alicante - Barcelona

*A kikötők és időpontok változhatnak  

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat.

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1 € = 320 Ft árfolyamon kalkuláljuk.

A kalkulációban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető kabintípusokról és árakról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat.

Az ár tartalmazza
Elhelyezés a választott kabinkategóriában, teljes ellátás a hajón, kávé, tea, víz, jeges tea az étkezések alkalmával és bizonyos gyümölcslevek a reggelik során, szobaszervíz, a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények nagy részének használatát (egyes szolgáltatások felár ellenében használhatóak), kikötői illetékek.
Az ár nem tartalmazza
Italfogyasztást az éttermekben, bárokban, társalgókban és a kabinokban, felszolgálási díjat, borravalót (kb. 13,50 $/fő/nap a következő kategóriákban: stúdió, belső, ablakos, balkonos & Mini Suite; 15,50 $/fő/nap Suites & The Haven Suites), kirándulásokat, a wellness részlegek használatát, egészség és szépségápolási kezeléseket, a személyes kiadásokat, az útlemondási (részvételi díj 1,4 %-a),valamint a választható Vienna Life betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.