Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek - ÁSZF

A Brest Consulting Kft - Brest Travel utazásközvetítő iroda szolgáltatásaihoz kapcsolódó általános szerződési és szolgáltatási feltételek.

 

Nyissa meg a pdf fájlokat, olvassa át, tanulmányozza, mentse le, nyomtassa ki magának az általános szerződési és szolgáltatási feltételekeket az adott szolgáltatás vagy foglalás igénybevétele előtt.

A szolgáltatás megrendelésével, igénybevételével, egyetért vele és Önmagára nézve is elfogadottnak tekinti az általános szerződési  és szolgáltatási feltételekben leírtakat.

Tárhely és tartalom szolgáltatók és ehez kapcsolódó szerzői jogok és felelősségvállalás:

Az oldalon szereplő adatok, árak, információk és fotók szerzői jogaiért és egyéb szerzői jogokért, a tartalom helyességéért, tartalmáért, megfelelőségért, helyesírásáért, kalkulációjáért a tartalomszolgáltató cég, avagy a tartalom előállítója, feltöltője a felelős:  http://brest.utazas.hu oldal tartalom szolgáltatója a Cesys3 utazási rendszer: http://www.cesys.hu/oldalak/3:mi-a-cesys-.html

Ezen oknál fogva, cégünk mentesül minden szerzői jogi és felelősség vállalás alól. Bármiféle kárigényért vagy jogvitáért az adat-tartalom szolgáltatója az illetékes felelős jogi személy.

 

(Cégünk azaz a Brest Consulting Kft. mint „Brest Travel” és a „Brest Utazás”  márkanév tulajdonosa és a domain neveinek és weboldalainak üzemeltetője )