Autóbérlés - Online Autókölcsönzés Bárhol - Rentalcars

Autóbérlés

A világ legnagyobb online autóbérlési platformjaként nálunk jobb árat senki sem kínál. A világ piaceveztő autókölcsönzőivel dolgozunk együtt, és ennek köszönhetően olyan árakat tudunk kidolgozni, melyek csak a Rentalcars.com ügyfelei számára érhetőek el.

  • 800 szolgáltató világszerte - Több mint 800 autókölcsönzőt hasonlítunk össze, beleértve a legnagyobb neveket is
  • Nincsenek díjak - Nem számítunk fel Önnek jutalékot, így Ön ugyanazt az árat kapja, mint közvetlenül a szolgáltatónál

Célunk, hogy vásárlóink a lehető legalacsonyabb áron vehessenek igénybe autókölcsönzési szolgáltatást világszerte, így jelentős időt spóroljanak meg azzal, hogy csak egy céggel tartják a kapcsolatot, ugyanakkor biztosak lehessenek benne, hogy kiváló minőséget és szolgáltatást kapnak pénzükért cserébe.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Ön a hét bármely napján elérheti többnyelvű ügyfélszolgálatunkat ingyenes telefonszámon akárhol is van a világban. Önnek nem kell hitelkártya-használati és egyéb szolgáltatási díjat fizetnie a fizetendő összegen felül illetve sok más nagy utazási társasággal ellentétben nem számolunk fel foglalás módosítási díjat sem.

A Rentalcars.com a világ legnagyobb online autóbérlési platformja, és világszerte 49 000 helyszínen évente 7,5 millió autóbérlést szervezünk. 163 országból származó ügyfeleink révén rendkívül kiterjedt felhasználói körrel rendelkezünk, akiket 40 nyelven elérhető, többféle pénznemben működő weboldalunkkal támogatunk. Minden ügyfelünk számára elérhető többnyelvű ügyfélszolgálatunk emailen és telefonon keresztül is.

A megbízható partnerek kiterjedt hálózata garantálja, hogy a Rental Cars a legjobb ajánlatot kínálhassa ügyfeleinek. Árpolitikájuk igen átlátható, és nem számítanak fel hitelkártyadíjat vagy módosítási díjat.