Ecuadori körutazás - Felvidéktől az Esőerdőig

Ecuadori körutazás - Felvidéktől az Esőerdőig - Ecuador
Ecuadori körutazás - Felvidéktől az Esőerdőig
  • Időpontok száma: 0 időpont
  • Ellátás: -
  • Közlekedés: -
  • Ajánlás mértéke: | 0,0 | ***
  • már /fő-től
  • Ajánlatkérés
  • Tanácsra van szüksége? Hívjon!
    +36 1 402 00 63
Infó-szöveg
Kalandozzon Ecuador csodás tájain és fedezze fel a felvidék és az őserdő rejtett kincseit helyi idegenvezető kíséretében.
Program

1. nap: Érkezés Quitoba, transzfer a szállodába.

2. nap: Reggeli után megkezdjük kalandozásunkat Quitoban, ahol az óvárosban tett látogatás során megcsodálhatjuk a varázslatos hangulatú szűk utcákat, San Francisco gyarmati templomait, La Compania-t és a gyarmati központ további látnivalóit. Ezután egy rövid megálló következik az El Panecillo hegyen, ahonnan csodálatos látvány tárul elénk a városra. Délután megtekintjük az egyenlítő szobrot a néprajzi múzeumban, valamint az elmúlt századok gyarmati városainak replikáit. Szállás Quitoban.

3. nap: Reggeli a szállodában, majd Quitoból Otavalo felé indulunk, útközben megállunk Cayambe városában, hogy megkóstoljuk a híres "Biscochos" kekszet. Otavaloba érkezve elfoglaljuk a szállást, ezután ellátogatunk a Cuicocha-tóhoz. Szabadprogram, végezetül Peguche ősi városába vezet utunk, ahol találkozhatunk Otavalo őslakosaival. Szállás Otalavaban.

4. nap: Reggeli után a csomagolt ebédünkkel útnak indulunk, hogy meglátogassuk Otavalo híres indiánpiacát, később folytatjuk az utazást a Mojanda-tó hegyvidékes részein, miközben az ecuadori Andok vonulatai és az ecuadori vidék szépségei tárulnak elénk. Ezt követően a Pasochoa vulkán előhegységéhez megyünk, ahol a Pasochoa Erdőrezervátumban túrázhatunk. Szállás Machachiban.

5. nap: Reggeli a szálláshelyen, majd Zumbahua érintetlen hegyvidékeit látogatjuk meg, ezután a Quilotoa vulkán pereméhez kirándulunk, ahol Ecuador szimbólumává vált csodálatos tavat találjuk. Végezetül Riobamba városába érkezünk, ahol ezt az éjszakát töltjük.

6. nap: Ezen a napon lehetőségünk nyílik, hogy reggeli után utazzunk egyet a híres andoki vasúton. Ezen utazás során megcsodálhatjuk a hegyvonulatokat és az "Ördög Orra Szoros"-t (fakultatív, az ár nem tartalmazza). Riobamba városából Alausiba indulunk, innen kisebb vonatozás után Banos városába érkezünk, ahol az éjszakát töltjük 1800 méter magasban. 

7. nap: A reggeli elfogyasztása és egy kis pihenés után keletre indulunk az Amazonas folyó felső medencéjénél található esőerdő felé. A Pastaza folyó szurdokánál tett látogatás után Puyo kis városába érkezünk, majd az Amazonas legnagyobb mellékfolyója, a Napo folyó partjai felé folytatjuk utunkat. Az éjszakát Yacumaban, Öko-Kunyhóban töltjük.

8. nap:  Egész napos túra a dzsungelben. Éjszakázás Yacumban. Reggeli, ebéd és vacsora biztosított ezen a napon.

9. nap: Reggeli után Tena-Baeza-Papallacta útvonalon keresztül visszatérünk Quito-ba, az út során pedig gyönyörű meleg forrásokat tekintünk meg. Szállás Quitoban.

10. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Alapar-tartalmazza
a transzfereket,
az elhelyezést 3*-os hotelekben, kétágyas szobákban, a leírás szerinti ellátással,
a programok során a belépőjegyeket,
angol/spanyol nyelvű idegenvezetést az út során.
Alapar-nem-tartalmazza
a kiutazás költségeit,
az egyéni kiadásokat,
a borravalókat,
a vonatjegyet (35 USD/fő - tájékoztató jelleggel).

Nem található a szálloda áttekintése.

Ma Počasí v Quito - transparent 16°C
Holnap Počasí v Quito - transparent 6 - 16°C
01-25 Počasí v Quito - transparent 8 - 17°C
01-26 Počasí v Quito - transparent 8 - 17°C
Napkelte ideje 6:21
Napnyugta ideje 18:29
Páratartalom 40%

A GPS koordináták nem elérhetőek