Felhőkarcolóktól az Óceánpartig NY-Hawaii-Chicago, Egyesült Államok

Felhőkarcolóktól az Óceánpartig NY-Hawaii-Chicago, Egyesült Államok, 2017-08-01, Reggeli
Felhőkarcolóktól az Óceánpartig NY-Hawaii-Chicago

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.A szervező utazási iroda megjelölése: New York - Hawaii - Chicago
Fekvése

Felhőkarcolóktól az Óceánpartig
New York-Hawaii-Chicago utazás


Első nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

Második nap: New York városnézés

Fél napos városnéző körutunk során idegenvezetőnk elkalauzol minket New York City világhírű látványosságaihoz. Megtekintjük a folyton nyüzsgő Time Squaret, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Buildinget, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadwayt, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobrot. A program ezzel nem ér véget, hiszen még csak most jön a New Yorki poszterekről jól ismert Brooklyn híd, a tőzsde leghíresebb központja, a Wall Street, a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelye, a 911 Memorial, és még a különleges High Line is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park. Mindezek után remek fakultatív programok is várnak ránk: részt vehetünk egy helikopteres sétarepülésen Manhattan felhőkarcolói felett, vagy a New York by night programon, melynek keretei között éjszakai fényekben fedezhetjük fel Manhattant, hajókázással és vacsorával gazdagítva az estét.

Harmadik nap: New York városnézés

Délelőtt folytatjuk a városnézést: bejárjuk a Central Park környékét. Végig haladunk a Fifth Avenuen, amelyen New York olyan jól ismert épületei sorakoznak, mint a Rockefeller Center, St. Patrick katedrális és a Museum Mile. Megnézzük még az előadó művészet egyik szent helyét, a Lincoln Centert és a Time Warner Center rendkívül látványos ikertornyait. A délutáni szabadprogram alatt lehetőség nyílik a belváros önálló felfedezésére. Mindenképpen ajánljuk, hogy tegyenek egy sétát a gyönyörű Central Parkban, amely tavával, és elbűvölő növényzetével egy teljesen más világba repít a város sűrűjéből. Esti fakultatív programlehetőségünk egy igazi New Yorki élmény: egy világhírű musicalt megtekintve a rivaldafényben fedezhetjük fel a Broadwayt.

Negyedik nap: Niagara vízesés (fakultatív)

Mai fakultatív programunk keretei között a csodálatos Niagara vízesést van lehetőségünk megismerni. Az egész napos kirándulásnak repülővel indulunk neki. A Niagarához érve 2 remek program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd „testközelből" szemlélődhetünk egy hajótúrán a vízesés elé. Az ár a repjegyen és 2 egyedülálló élményen felül ízletes ebédet is tartalmaz.

Ötödik nap: Utazás Honoluluba

Búcsút veszünk a Nagy Almától, Hawaii a következő megállónk. Oahu szigetén töltjük el a következő pár napunkat. Miután elfoglaltuk a szállásunkat Honoluluban, a nap hátralévő része szabadprogram.

Hatodik-kilencedik nap: Honolulu

Honoluluban eltöltött napjainkat teljes mértékben a kikapcsolódásnak szenteljük, mindezt Waikiki Beach aranyhomokos óceánpartján tesszük.

Izgalmas fakultatív programokkal tölthetjük fel élménycsomagunkat, a gazdag programajánlatban minden napra találunk kedvünkre valókat! Szigettúra Pearl Harbour megtekintésével, kalandos könnyűbúvárkodás a Hanauma öbölben, helikopteres sétarepülés „Oahu titkai madártávlatból” néven, vagy egész napos kirándulás Maui szigetére kisrepülővel…

Tízedik nap: Utazás Chicagoba

Hawaii után a „Szelek városa” következik: utolsó napjainkat a Michigan tó partján elterülő Chicagoban töltjük.

Tizenegyedik-tizenkettedik nap: Chicago

Fél napos városnézéssel kezdjük programunkat Al Capone földjén. Felfedezzük a belváros csodás központját, meglátogatjuk a világ legelső felhőkarcolóját és megnézzük a város - helyiek által csak „Big John”-nak nevezett - acélépületét.

A hátralévő napok szabadprogrammal telnek el, amit remek fakultatív programokkal dobhatunk fel: szemügyre vehetjük a várost a Willis Tower (Sears Tower) kilátójából, vagy sétahajózhatunk a Chicago folyón.

Tizenharmadik nap: Utazás haza

A végéhez közeledik élményekben gazdag körutunk, nem maradt más hátra, mint a hazaút. Egy átszállást követően másnap érkezünk meg Budapestre.


Tervezett, tájékoztató jellegű menetrend:

KL1972 01AUG BUDAPST AMSTERDAM 06:10 08:15
DL 149 01AUG AMSTERDAM NEW YORK 15:15 17:44

DL 121 05AUG NEW YORK MINNEAPOLIS 08:10 10:17
DL 733 05AUG MINNEAPOLIS HONOLULU 11:20 14:58

DL 733 10AUG HONOLULU MINNEAPOLIS 17:00 05:48 (másnap)
DL1339 16AUG MINNEAPOLIS CHICAGO 07:00 08:33

KL 612 13AUG CHICAGO AMSTERDAM 16:15 07:00 (másnap)
KL1973 14AUG AMSTERDAM BUDAPEST 08:40 10:35

x
Ártáblázat

Egyágyas felár: 392 000 Ft/fő

Társítás esetén: Amennyiben nem tudjuk társítani az egyágyas felárból 100 000 Ft-ot átvállalunk!


Útlemondási biztosítás: 1% (a számításnál a részvételi díjat, repülőtéri illetéket és az egyágyas felárat vesszük alapul.)

Fakultatív élmények:
1.) Helikopteres sétarepülés - Ára: 63 900,- Ft/fő + helyszínen fizetendő 35 USD
2) New York by night - Ára: 32 900,- Ft/fő
3.) Broadway musical - Ára: 32 900,- Ft-tól/fő
4.) Niagara vízesés repülővel - Ára: 153 900,- Ft
5.) Pearl Harbor + Honolulu túra – Ára: 47 900,- Ft/fő
6.) Oahu titkai helikopterrel – Ára: 69 900,- Ft/fő
7.) Maui szigettúra – Ára: 152 900,- Ft/fő
8.) Willis Tower belépőjegy – Ára: 8 200,- Ft/fő
9.) Chicago sétahajózás – Ára: 14 200,- Ft/fő


A részvételi díj tartalmazza:

retúr repülőjegy átszállással Budapestről turista osztályon

elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodában

reggeli a szállodában

közlekedés városon belül klimatizált autóbusszal, országon belül repülővel

helyi- és állami adók

magyar idegenvezetés a túra során

gazdag programajánlat

transzferek és belépőjegyek a leírás szerint


A részvételi díj nem tartalmazza:

további étkezés (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb 20-30 USD/fő/nap).

kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő

útlemondási biztosítás köthető: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető


Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Szállás, Idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Ellátás megadott szerint, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Vízumdíj

Nem található a szálloda áttekintése.