Ilyen egyszerű - Rendeljen Online - Fizessen Átutalással

Ilyen egyszerű - Rendeljen Online - Fizessen Átutalással vagy személyesen irodánkban

Online megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk rendelését, megküldjük e-mailben az ajánlatot és a szerződést a foglalási és fizetési feltételekkel

Foglalás menete:  Amennyiben foglalni szeretne kérem a pontos utasadatokat küldjék meg ( név, cím, tel, születési adatok, igazolványszám és érvényessége)

Megrendelés és opciós foglalás:  Írásos megrendelését és a pontos utasadatok megadását követően  Opciós foglalást készítünk, melyet másnap 16-óráig tart a rendszer, addig be is kell érkeznie számlánkra az általunk megküldött szerződés szerinti összegnek. Ez idő alatt kötelezettség és indoklás nélkül, bármikor lemondható a foglalás.
 
Szerződés:  Továbbá e-mailben megküldjük Önnek a szerződéseket és az aláírandó dokumentumokat a fizetési feltételekkel, melyeket minden lapján és oldalán alárva és kitöltve küldjön vissza a brest.travel@gmail.com  e-mail címre. 

Fizetés:   Ezzel egy időben utalja át (banki átutalás 4-óra alatt megérkezik számlánkra) a szerződésben szerinti összeget  az OTP 11716008-20186533  számlánkra (mely előlegként a részvételi díj 40%-a vagy 35-napon belül a teljes részvételi díj), továbbá választhatja a bankszámlánra való közvetlen befizetést is (az Önhöz legközelebb eső bármely OTP fiókban) vagy bejön hozzánk az irodánkba személyesen és befizeti a részvételi díjat (irodánkban csak kp befizetés lehetséges), majd az elutazás előtt 35-nappal a részvételi díj fenmaradó részét is be kell fizetnie.

Részvételi jegy és utastájékoztató:   A részvételi jegyet és utastájékoztatót e-mailben küldjük meg, a megadott e-mail címre elutazás előtt 5-nappal. Kérem nyomtassa ki és a biztosítási kötvénnyel vigye magával.

BBP Utas Biztosítás:  Kérésre irodánknál BBP Utasbiztosítás is köthető, kérem jelezze ez irányú szándékát, küldünk 3 ajánlatot és tájékoztatót (BBP - IPID, ÁSZF, Kalkuláció, Ajánlat).  Ön átutalja a kiválasztott biztosítás az összegét és megküldjük a biztosítási kötvényt e-maiben. - Buszos utazáson csak érvényes BBP Utas biztosítással vehet részt, ezt ellenőrzik a felszállásnál.
 
Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte használati és szerződési feltételeinket, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál  -  ÁSZF
 
Akciós Utak - akár mínusz 70% kedvezménnyel - közel 100.000 akciós utazással várjuk‎