Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto, Kanada

Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto, Kanada, 2017-06-03, Reggeli
Toronto-Niagara Falls-Ottawa-Montreal-Quebec City-Gananoque-Toronto

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek


Az ár tartalmazza
Utazás repülőgéppel, Transzfer, Szállás, Ellátás megadott szerint
Az ár nem tartalmazza
Repülőtéri illeték, Utasbiztosítás, Útlemondási biztosítás, Belépők
Fekvese1. napBudapest- Toronto

Repülés Torontoba a délutáni órákban, érkezés után a szálloda elfoglalása.2. napToronto

Az első benyomás a városról: a festő Ontario-tó, a város 3.6 millió lakosa. Itt van Kanada kereskedelmi központja feljőkarcolókkal, zöld parkokkal. Toronto számos múzeummal, színházzal, sportlétesítményekkel és a világ legnagyobb zenei eseményeinek központja is. Szállás Torontoban.
3. napToronto – Niagara vízesés

Városnézés Toronto-ban, melyen felfedezzük a Parliament épületét, (Queen’s Park) láthatjuk Casa Loma-t , az Egyetemet, a Queens Quay-t és a kikötőt, az üzleti negyed felhőkarcolóit, a régi és új Városházát, a Forest Hill-t a kínai negyedet, fakultatív lehetőség: CN Tower, mely a világ legmagasabb egyedül álló épületete.
Utazás a Niagara félszigetre, áthaladunk a Golden Horseshoe területen, Meglátogatjuk a Niagara-on-the-Lake és benézhetünk a számos XIX. sz.-i üzletekbe, éttermekbe.
Hajóra szállunk, hogy közelebbről is megtekinthessük a Niagara vízesést. Szállás Torontoban.
4. napNiagara vízesés - Ottawa

Kora reggel indulás, csodás vidéken haladunk, festői városokon át. Ottawaba érkezünk,mely Kanada fővárosa. Az Ottawa és a Rideau folyo szeli , mely a kereskedelemben fontos szerepet játszott egykor. Megtekintjük a Civilization múzeumot, mely több mint 10,000 évét öleli fel az ország törénelmének, kultúrájának. A múzeum épülete egy építészeti mestermunka. Szállás Ottawaban.
5. napOttawa – Montreal

Városnézés, mely során láthatjuk a Parliament Dombot, Városházát, Müvészetek Centrumát, megállunk Rockcliffe-nél. Itt ömlik a Rideau folio az Ottawa folyóba, majd Little Italy és Chinatown, sétálunk a Byward piac forgatagában.
Továbbutazunk Montreal-ba. Montreal a második legnagyobb francianyelvü város Párizs után. 1642-ben alapította egy misszió a St. Lawrence folyó szigetén. A sziget közepén csúcsosodott a 233 m magas Mont Royal vulkanikus hegy. A városban 3.4 millióan élnek. Szállás Montrealban.


6. napMontreal – Quebec

Fedezzük fel Montreal báját, mely során megtekintjük a törénelmi Vieux Montreal-t, Basilique Notre Dame -ot, Place-Jacques Cartier, Cathedrale Marie Reine du Monde, McGill Egyetemet, mely Kanada egyik legrégibb egyeteme, a Place Bonaventure, ahol a második legnagyobb kereskedelmi piac található és megállunk a hires “ Földalatti városnál “ is.
Délután utazunk Quebec városba, Észak-Amerika francia kultúrájánka helyszínére. A fallal körülvett város, mely a Szent Lörinc folyó felett helyezkedik el. 1985 óta az Óváros a Világörökség része.
A város egy élő museum, melyet a franciák alapítottak 1608-ban. 1759-ben elvesztették az angolok elleni csatát, így Francia Kanada Nagy-Brittaniáé lett. Szállás Quebec-ben.
7. napQuebec város

Városnézésünket a Felső és Alsó városra kettéosztott Quebec-ben tesszük meg. A Citadella lenéz a városra és a Szt. Lőrinc folyóra. Átmegyünk a Grande Allee-n számos étteremmel, meglátogatjuk a Harcmezö parkot; séta a 425 meter hosszú Terrace Dufferin-en a híres Chateau Frontenac hotelig, mely a legérdekesebb szálloda Kanadában. Mindössze 8 km-re a várostól látható a Montmorency vízesés. Egy híd vezet át a vízesésen, könnyú seta közben remek fotókat készítheünk a környékről. Lehetőség nyílik cable car-on közlekedni, aki a könnyebb utat választja.Szállás Quebec városban.

8. napQuebec város - Gananoque

Elhagyjuk Quebec városát és nyugat felé tartunk. Rockport falucska felé vesszük az irányt, ahol hajótúrákon vehetünk részt (25,- USD/fő) a Szt. Lörinc folyón és a 1000 sziget körül, kis sziklás és zöld szigetek között, melyek Kanada és USA határán vannak. Nem messze innen van Gananoque, ahol elfoglaljuk szállásunkat.
9. napGananoque – Toronto

Kingston felé vesszük az irányt. Az Ontario tó mentén halatunk, majd komppal kelünk át Glenora-ba a Quinte szigeten. Csodás régi farmokat láthatunk, majd Toronto felé utazunk, szállás.


10. napToronto - Budapest

Szabad idő Torontoban, majd transzfer a repülőtérre.
11. napBudapest


Érkezés Budapestre.
Artablazat

FIGYELEM! Áraink a légitársaságok repülőjegyeinek áremelésével változhatnak.


Szolgáltatásaink:

Repülõjegy Budapest - Toronto - Budapest menetrendszerinti járatra20 kg csomag3 * szállodai elhelyezés ReggeliMagyarnyelvü idegenvezetõLégkondicionált autóbuszTranszferek


Szolgáltatásaink nem tartalmazzák:


Reptéri illeték kb 94.000,- Ft./főUtasbiztosítás 880,- t./fõ/nap, 70 év felett duplaEgyágyas felár: 82.500,- Ft./fõBelépõkBorravaló kb 5,- kanadai dollár / napVacsorák 78.500,- Ft./főKanadai belépési igazolvány 7. 000,- Ft./fő interneten intézendő

Nem található a szálloda áttekintése.