Kína- Első benyomások

Kína- Első benyomások - Kína - Peking
Kína- Első benyomások
  • Időpontok száma: 0 időpont
  • Ellátás: -
  • Közlekedés: -
  • Ajánlás mértéke: | 0,0 | ****
  • már /fő-től
  • Ajánlatkérés
  • Tanácsra van szüksége? Hívjon!
    +36 1 402 00 63
Leírás
Ha szeretné elmondani, hogy járt Kínában és a legfontosabb látnivalókat fel is kereste, akkor válassza alábbi programunkat! A kontinensnyi ország legismertebb városait bejárva, császári dinasztiák történetének megismerése mellett a 21 század high-tech felhőkarcolói sem hiányozhatnak a programból. Ennek megfelelően a riksától a nagysebességű vonatig, a legkülönbözőbb közlekedési ezközök szolgálják ezt a különleges utazást!
Program

1. nap

Elutazás Budapestről, a választott légitársaság járatával.


2. nap

Megérkezés Pekingbe a menetrend szerint, transzfer a szálláshelyre, a szoba elfoglalása, majd félnapos „Hutong” túra az óvárosban. Ismerkedés a császári idők hagyományos lakóházaival és életformájával. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


3. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos program Pekingben: ismerkedés a Tienanmen térrel és látványosságaival, majd a Tiltott Város felfedezése. Délután látogatás az Ég templomában, séta azt körülvevő impozáns parkban. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


4. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás: a Kínai Nagy Fal megtekintése a Yu-Yong hágónál, lehetőség a fal restaurált részeinek bebarangolására. Utána látogatás a Ming-síroknál és séta a Szellemek útján. Délután fényképezési lehetőség a 2008-as Olimpia helyszíneinél. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


5. nap

Reggeli a szállodában, majd privát transzfer a vasútállomásra. Nagysebességű vonattal utazás Xianba (1200 km, 5,5 óra). A megérkezés után félnapos városnézés Xian óvárosában, séta az azt körülvevő városfalon, valamint ismerkedés a messzeföldön híres Nagymecsetben. Szállás Xianban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


6. nap

Reggeli a szállodában, majd délelőtt látogatás a Világörökség részét képező Agyaghadsereg ásatásaihoz. Délután a Nagy Vadlúd pagoda és a gyógynövénypiac meglátogatása. Szállás Xianban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


7. nap

Reggeli a szállodában, majd privát transzfer a repülőtérre. Utazás belföldi repülőjárattal Sanghajba, ahol délután félnapos program: séta a restaurált óvárosban, a világhírű Yu-Yuan kert megtekintése. Szállás Sanghajban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


8. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Jade buddha templom, a folyóparti Bund, a fényűző bevásárló utca a Nanjing road, valamint a futurisztikus városi építész székház meglátogatása. Szállás Sanghajban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


9. nap

Reggeli a szállodában, majd privát transzfer a vasútállomásra. Utazás vonattal Suzhou-ba, amelyet a Kelet Velencéjeként ismernek, a várost behálózó csatornahálózat miatt. Városnézés és a világhírű Szerény hivatalnok kertjének felkeresése, majd délután látogatás egy tradicionális selyemgyárban. Szállás Sanghajban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.


10. nap

Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a Sanghaji Nemzetközi repülőtérre, hazautazás a menetrend szerint. Repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet, 8 éjszaka szállást, helyi 4 csillagos szállodákban, reggelis ellátást, vonatjegyet és a  belföldi repülőjegyet, transzfereket és kirándulásokat, a városnézéseket helyi, angol nyelvű idegenvezetéssel és azok belépőjegyeit. A menetrend szerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve az előleg összege magasabb lehet!

Alapár NEM tarlalmazza

Repülőtéri illetéket, szervízdíjakat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Kiutazas-leirasa

Irodánk által javasolt, az egyik legkedvezőbb áru repülőjegyhez tartozó menetrend Budapest – Peking  / Sanghaj – Budapest útvonalon, a Finnair járataival:


Odaút:


11:35 Budapest (BUD) 14:55 Helsinki (HEL)  AY 754


18:15 Helsinki (HEL)  07:50 Peking(PEK) (érkezés másnap) AY 51


Visszaút:


10:05 Sanghaj (PVG)  14:20 Helsinki (HEL)  AY 58


17:10 Helsinki (HEL) 18:30 Budapest (BUD) AY 755

Etkezes-leiras
Az alapár reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum infó
Magyar állampolgárok kizárólag érvényes vízum birtokában kezdhetik meg utazásukat Kína felé, ezért mindenképp az utazást megelőzően turista vízumot kell beszerezni. Ennek ügyintézését irodánk vállalja. Feltételei: a hátralék befizetésekor (indulás előtt 30 nappal) a következő dokumentumokra van szükség: útlevél, amely a hazautazás dátumától számítva még 6 hónapig érvényes, az útlevélbe kell legyen két egymással szemben elhelyezkedő üres oldal, egy fénymásolat az útlevél fényképes oldaláról, 1 db színes igazolványkép és egy kitöltött vízumkérő lap.

Nem található a szálloda áttekintése.

A GPS koordináták nem elérhetőek