Green Garden Hotel Siófok, Siófok

Green Garden Hotel Siófok, Magyarország, Balaton, Siófok, 2018-05-25, Reggeli
Green Garden Hotel Siófok Utazás száma: 53952079
Green Garden Hotel Siófok

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
Brest Consulting Kft. - általános szerződési feltételeit elfogadom (ÁSZF). Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével Az adatvédelmi szabályzat ITT található.

Fontos info - olvassa el! 

Amennyiben megadta az utazók részletes és pontos adatait ( név / szül. dátum / lakcím / útlevél vagy sz.ig.száma / telefonszám / e-mail / gyermekek adatai ) a végleges visszaigazolást és kalkulációt kollégáink e-mailben fogják Önnek megküldeni és visszaigazolni az alábbiak szerint, vagy egyéb kérdés esetén telefonon fogják megkeresni.

 Ajánlat kérését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket valamint az aktuális árakat és a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát  is ellenőrizzük.

 Amint megérkezik partnerünktől a visszaigazolás, azonnal e-mailben értesítsük önt.

 Ez után elküldjük az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat valamint az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges reszletes kalkulációt és banki adatokat, fizetési feltételeket. 

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 A kinyomtatott és minden oldalán aláírt szerződéseket, e-mailben küldje vissza részünkre és a befizetendő részvételi díjat a megadott OTP bankszámlánkra utalja át vagy az Önhöz legközelebb eső OTP fiókba személyesen fizesse be bankszámlánkra, továbbá irodánkban is befizetheti a részvételi díjat személyesen - készpénzben a megadott nyitvatartási időben. 

Gyermek ár:  A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

Köszönjük ajánlat kérését, érdeklődését  - küldje el ajánlatkérését hamarosan válaszolunk.

 

A Brest Consulting Kft. (azaz Brest Travel) által üzemeltetett weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés! Az utazási szerződés a jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése és a kért dokumentumok aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre a Brest Consulting Kft.(azaz Brest Travel) illetve utazásszervező partnereinek utazási feltételei és utazási szerződései alapján! A honlapon a partnerek által feltöltött ajánlatokban szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett, lemondott utazásokért, árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a Brest Travel által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! A honlapon megjelenő információkért, a partnereink által feltöltött adatokért az adatfeltöltő felel. Ön, mint felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál. - ÁSZF
 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.


A Green Garden szálláshely Siófok nyugodt, csendes részén, az Aranyparton lévő szabad strandtól kb. 80-150 m-re egy gyönyörű kert közepén található. Siófok központja kényelmes sétával elérhető, illetve a Galerius Élményfürdőtől  (zárt wellness és élményfürdő, medencékkel, csúszdákkal) kb. 400 m-re.

A 27szobás, 3 épületből álló középkategóriás szálláshely, stressz mentes, pihentető környezetben, egy ősfás kert közepén épült. Ideális  családoknak kisgyermekekkel, kerékpártúrákat kedvelőknek, wellness pihenés iránt érdeklődőknek, de csoportok részére is ajánljuk.

A szálláshely közelében büfé, illetve étterem található.

Hivatalos honlap:   Green Garden Hotel Siófok

 

Szobák leírása

Kétágyas, háromágyas, ill. egy- és két légterű, családi szobák állnak rendelkezésre, televízióval, hűtővel, zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A szobák többsége kertkapcsolatos, kis terasszal vagy erkéllyel.  Klíma nincs a szobákban.

Elhelyezés: Franciaágyas-, különálló ágyas-, vagy mozgáskorlátozottak részére kialakított szobákban, pótágyak és gyermekágyak is rendelkezésre állnak, előzetes egyeztetés alapján.

Kisebb baráti társaságok, családok részére a telken külön kis ház is áll rendelkezésre, melyben 2-3 szoba található.

Reggeli: svédasztalos, Vacsora felár: 1800,- Ft/fő/alkalom

Bejelentkezés:  16-20 óra között
Kijelentkezés: 8-10 óra között
Csomagmegőrzés díjmentesen áll a kedves Vendégeink rendelkezésére.

Sport és szórakozás

Sport és szabadidő:  bicikli-, kiránduló útvonalak, élményfürdő

Térítésmentes szolgáltatások: wifi a közösségi helyiségekben, társalgó, játszósarok,könyvtár

biliárd, csocsó, 

Kerhelységben: tűzrakó hely, játszótér (homokozóval, mászókával, hintával, stb...)

Programok/ Fesztiválok a környéken:

Galerius Fürdő 400 m: zárt élmény és wellness fürdő medencékkel, csúszdákkal, szaunavilággal Városnézés Siófok belvárosában: Víztorony, Kálmán Imre Múzeum, Millennium Park, Zenepavilon, Ásványmúzeum stb. Sétahajózás,kerékpár és gyalogtúra Fesztiválok

 

Gyermekkedvezmény feltételei

2 éves korig ingyenes, 2-14 éves korig 50%

Helyszínen fizetendő

parkoló (térítés ellenében, 900 Ft/nap) 

IFA : 400 Ft/fő/éjszaka

Kisállat felár: 2000 Ft/éjszaka (kérném előre jelezni)

 

Egyéb megjegyzés

Kiemelt időszakokban:  valamint főszezonban péntek és szombat éjszakákon minimum 2 éjszaka tartózkodás esetén foglalható. 

Csomagajánlatainkról érdeklődjön Irodánkban!

 


Nem található a szálloda áttekintése.