Panama körutazás, Panama

Panama körutazás, Panama, 2017-04-22, Program szerint
Panama körutazás Utazás száma: 48085561 LM
Panama körutazás

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek


Program

Fedezze fel Panamát egy egyedülálló körutazás keretében! Ismerkedjen a helyi kultúrával, a varázslatos hangulatú Panamavárossal és az ország természeti csodáival.

1. nap:

Érkezés után helyi asszisztencia fogadja Önöket a repülőtéren, majd transzfer a szállodába. Szállás a Bristol Hotelben vagy hasonló kategóriában, Panamavárosban.

2. nap: Egész napos városnézés – Panama-csatorna, Casco Antiguo, Biomuseo

Reggeli a szállodában majd egész napos városnézés és csatorna túra. A városnézés első állomása a Panama-csatorna, ahol a kilátóteraszon állva lehetőség nyílik megnézni, ahogyan a hatalmas hajók előttünk zsilipelnek át. Miután mindent elméletben is megtudtak a csatornáról és az átkelésről, látogatást tesznek a „Casco Antiguo-ba” vagy más néven régi negyedbe, ahol az ebédet is elfogyasztják. A nap zárásaként ellátogatnak a Biomuseo-ba, ami nyolc állandó kiállítással várja a vendégeket.

Szállás a Bristol Hotelben vagy hasonló kategóriában.

3. nap: Embera Quera őslakos közösség

Reggeli után útnak indulnak a Gatun-folyóhoz, hogy bepillantást nyerjenek a helyi őslakosok mindennapi életébe. A túra egy rövid kenuzással kezdődik a folyón, majd az Embera közösség egy tagja mesél a kultúrájukról, ételeikről és nyelvükről, emellett szívesen válaszolnak minden egyéni kérdésre is az életmódjukat illetően. A látogatás során egy könnyű, tradicionális ebédre invitálják önöket, ami az aznapi fogásból készül el. Szállás a Bristol Hotelben vagy hasonló kategóriában.

4. nap:

Reggeli a szállodában, ezután transzfer az Albrook repülőtérre, majd belföldi repülőjárattal utazás Panamavárosból David-ba. David repülőtérről transzfer Boquete-be.

Szállás a Riverside Inn Hotelben vagy hasonló kategóriában.

5. nap: Volcan - Finca Ceriana Természetvédelmi Terület

Reggeli a hotelben, majd transzfer Volcan-ba, ahol megcsodálhatjuk a Finca Ceriana Természetvédelmi Terület flóráját és faunáját. Volcan felszállópályájáról indul a tárlatvezetés az egyik legnagyobb természetvédelmi területen át. Az út során megismerkedünk a Beru Volcanoval, a Janson család történetével és a Geisha kávéval. Ezután sétatúrára indulunk az erdőbe, közben meg-megállva elfogyaszthatunk egy kávét és megcsodáljuk a lenyűgöző kilátást.  A túra végén pedig egy kellemes piknik vár minket a fák hűs lombjai alatt. Szállás a Residence Inn Hotelben vagy hasonló kategóriában. 

6. nap: Kávé túra

A mai napon kávé kóstoló túrára indulunk Boquetebe. Ezután transzfer Boca Chica-ba és szállás a Bocas Del Mar hotelben vagy hasonló kategóriában.

7. nap: Sziget felfedező utazás – Chiriqui-öböl

Reggeli a hotelben, majd kezdődhet a kirándulás a Gulf Nemzeti Parkban. 15 merülő hely közül lehet választani és egy szakértő segítségével betekintést nyerhetünk a tenger élővilágába: gyönyörű korallokkal, tucatnyi színes halfajjal, trópusi zátonyhalakkal és tengeri teknősökkel ismerkedhetünk.

Szállás a Bocas Del Mar hotelben vagy hasonló kategóriában.

8. nap:

Reggeli a hotelben, majd transzfer Boca Chica-ból David repülőterére, innen helyi repülőjárattal Panamavárosba. Transzfer az Albrook repülőtérről a szállodába.

Szállás a Bristol Hotelben vagy hasonló kategóriában.

9. nap: Hazautazás

Reggeli után transzfer a Tocumen Nemzetközi repülőtérre, hazaindulás.

 

Alapar-tartalmazza
a repülőtéri angol nyelvű asszisztenciát érkezéskor és privát repülőtéri transzfert,
a spanyol/angol nyelvű idegenvezetőt a programok alatt,
a gyűjtőtranszfereket a programok során,
a leírás szerinti programokat és kirándulásokat,
a belső retúr repülőjegyet Panamaváros és David között,
a 8 éjszaka szállást kétágyas szobákban, minőségi szállodákban,
a reggelis ellátást és 3 ebédet a programleírás szerint.
Alapar-nem-tartalmazza
a borravalókat,
az alkoholos italokat az étkezések alatt,
a kilépési illetéket és személyes kiadásokat,
a biztosításokat.

Nem található a szálloda áttekintése.