Panama városnézés tengerparti pihenéssel, Panama

Panama városnézés tengerparti pihenéssel, Panama, 2017-04-22, Program szerint
Panama városnézés tengerparti pihenéssel

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek


Program

Egy izgalmas utazás a Panama-csatornához, ahol megismerheti a Panama-csatorna rejtélyeit és a főváros nevezetességeit. A városi környezet után egy kis pihenés következik San Blas sziget különleges tengerpartján.

Program

1. nap: Érkezés a Tocumen Nemzetközi Repülőtérre, privát transzfer a szállodába angol nyelvű asszisztenciával (transzferidő kb. 30 perc). Szállás a Best Western Plus Zen szállodában vagy hasonló kategóriában.

2. nap: Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés ebéddel. Délelőtt hajózás a Panama-csatornához, a fővároshoz legközelebb eső Miraflores Zsilipekhez, mely egyben egy múzeummal egybekötött látogató központ is, ahol megismerhetik a csatorna működését, történetét. Délután látogatás a Biomuseo-ban, mely Frank Gehry világhírű építész keze munkáját dicséri. A múzeumban 8 kiállítás során lehet megcsodálni Panama flóráját és faunáját.

3. nap: Indulás korai belső repülőjárattal Playon Chico-ba, majd vízi gyűjtőtranszferrel a szállodába. Szállás a Yandrup Island Lodge-ban vagy hasonló kategóriában. Szabadprogram a tengerparton, ebéd és vacsora a szállodában.

4. nap: Szabadprogram vagy fakultatív program. Teljes ellátás a szállodában.

5. nap: Szabadprogram vagy fakultatív program. Teljes ellátás a szállodában.

6. nap: Reggeli után vízi gyűjtőtranszfer a repülőtérre, majd visszautazás Panamavárosba. Privát transzfer a szállodába. Szállás a Best Western Plus Zen szállodában vagy hasonló kategóriában.

7. nap: Reggeli a szállodában, majd privát repülőtéri transzfer a Tocumen Nemzetközi Repülőtérre (transzferidő kb. 45 perc).

Minimum két fő jelentkezése esetén érvényes az ajánlat. Az ajánlat nem érvényes ünnepnapokon és kiemelt időszakokban (pl. február 24-28., április 9-16.).

A BioMuseo hétfőnként zárva tart.

Alapar-tartalmazza

a repülőtéri angol nyelvű asszisztenciát érkezéskor,a privát transzfereket Panamavárosban,a panamavárosi egész napos programot belépőkkel,az angolul beszélő idegenvezetőt Panamavárosban a transzferek és programok alatt,a 3 éjszaka szállást superior szobatípusban Panamavárosban a Best Western Plus Zen Panama Hotelben vagy hasonló kategóriában,a belső repülőjegyet Panamaváros és Playon Chico/Achutupu között (max. csomag súlyhatár kb. 12 kg/fő),a gyűjtőtranszfereket San Blasban,az angol helyi idegenvezetőt a san blas-i fakultatív programok során,a 3 éjszaka szállást San Blasban víz feletti bungalóban a Yandrup Island Lodge-ban vagy hasonló kategóriában,a reggelis ellátást, 4 ebédet és 3 vacsorát az út alatt.Alapar-nem-tartalmazza

a nemzetközi repülőjegyet és illetékeket,a borravalót az idegenvezetőknek, sofőröknek és személyzetnek,az alkoholos italokat és nem említett étkezéseket,a fakultatív programokat,a kilépési illetéket,a személyes kiadásokat.
Nem található a szálloda áttekintése.