Olcsó, akciós és fapados repülőjegyek összehasonlítása, foglalása

Repülőjegy kereső - repülőjegy foglalás és repjegy vásárlás

 

Találja meg a legjobb repülőjegy ajánlatot, használja repülőjegy keresőnket!

 

 Olcsó, akciós és fapados repülőjegyek összehasonlítása, foglalása

 

Repülőjegy vásárlás előtt kérjük, hogy olvassa el az online repülőjegy foglalási szabályzatot - Általános szerződési Feltételek - Ászf

Online kereshet olcsó fapados turista vagy luxus, busines, first, prémium economy repülőjegyeket a légitársaságok menetrendjei, járatai között, majd a kiválasztott repülőjegyét online lefoglalhatja és átutalással vagy személyesen készpénzben is kifizetheti irodánkban. Átutalásos fizetés esetén e-mailben küldjük meg számláját, repülőjegyét - beszálló kártyáját. Telefonon is megrendelheti repülőjegyét, megkeressük az Önnek legjobb járatot a legolcsóbb áron.

 

Ez az oldal, a Brest Utazás online repülőjegy kereső és árösszehasonlító - repülőjegy helyfoglalási rendszere a  repulojegy.cloud  és repjegy.cloud  startlapja.  -  Olcsó repülőjegyek - Online foglalás  - Repülőjegy kereső ár összehasonlítás alapján

 

Fizetésmódok, jegyek átvétele:
Készpénzes fizetés: Amennyiben Ön a jegyet irodánkban szeretné kifizetni és átvenni, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy irodánkban a vételár csak készpénzzel egyenlíthető ki.

Átutalásos fizetés esetén a repülőjegyeket csak akkor tudjuk kiállítani, ha a jegyek ellenértéke a fizetési határidő napján ( munkanapokon legkésőbb 15 óráig ) bankszámlánkra megérkezik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bankok hétvégén és ünnepnapokon nem teljesítenek utalást!

Repülőjegy átvételi határidő:
Az online rendszerben foglalt repülőjegyeket a visszaigazoláson jelzett határidőig meg kell vásárolni. A határidő lejárta után foglalása törlődik. Kérjük, vegye figyelembe irodáink nyitva tartási rendjét is! A légitársaságok az automatikusan megadottnál korábbi jegykiállítást is előírhatnak (pl. foglalás napján történő megvételt; 12 vagy 24 órán belüli jegykiállítást; elővételi kötelezettséget stb.), így a fizetési határidő már napközben lejárhat; ezért kérjük, hogy a foglalás után azonnal vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott irodánkkal!

Árak és illetékek:
A repülőjegy vételára a jegykiállításig változhat, mivel a légitársaságok fenntartják a jogot a változtatásra, előzetes figyelmeztetés nélkül is. A legolcsóbb vételár érdekében javasoljuk, hogy minél előbb vásárolja meg repülőjegyét!

Egyes akciós repülőjegy árak nem tartalmazzák a fedélzeti étel-italfogyasztást, a feladható poggyász díját, offline check-in felárat, stb. Kérjük, erről tájékozódjon irodánkban!

Átadás - átvétel:
A megrendelés és az utazási infomációk megadása, beleértve az utasadatokat is elktronikus úton történik, ennek megfelelően a repülőjegyeket, beszálló kártyákat, poggyász feladást és utas biztosításokat is elektronikus úton, azaz e-mailben küldjük meg az Ön által megadott e-mail címre. Telefonon értesítjük és a felmerülő kérdéseket telefonon egyeztetjük az Ön által megadott telefonszámon.

 

 

Olcsó repülőjegy foglalás tippek, trükkök

 

Hogyan találja meg nálunk a legolcsóbb repülőjegyet?   Ebben az ismertetőben praktikus tanácsokat adunk olcsó repjegy foglaláshoz!

 

 

Repülőjegyét foglalja le időben!

Az olcsó repülőjegy ár egyik kulcsa az időben történő foglalás. A kiválasztott repülő járatra már eladott jegyek száma döntő : minél kevesebb már a szabad hely, annál drágábban értékesítik a megmaradt üléseket. A légitársaságok gyakran hirdetnek meg elővételi akciókat is, amikor például 3-4 hónappal az utazás előtt jóval kedvezőbb áron foglalható a repülőjegy. A cégek az olcsó jepjegy árak esetében elővételi kötelezettséget is előírhatnak, azaz a legolcsóbb jegyet az indulás előtt meghatározott idővel (például 21 nappal előre) meg kell vásárolni. Ha ezt elmulasztjuk, az ár akár több tízezer Ft-tal is magasabbra emelkedhet.

Hová utazik? Melyik reptérre vegyen repjegyet?

Mint ahogy New Yorkot nem lehet összehasonlítani Bali szigetével, úgy nem lehet egységes tanácsot sem adni, amely minden célállomásra egyformán működne. Érdemes tisztában lenni választott célállomása sajátosságaival: évszakok, éghajlat és időjárás, helyi szokások, ünnepek. Például "hiába" vannak olcsó repülőjegyek Kubába nyárra, ha ott éppen esős időszak van vagy ősszel, amikor hurrikánok pusztítanak. Éppen ezért készítettünk egy összeállítást, melyben földrészenként és városonként különhasznos tippeket is adunk olcsó repülőjegy vásárláshoz. Itt a repülőjegy keresése mellett megtalálja a reptérről a városba jutás módjait és árait is, hiszen ezek is befolyáolják majd, végül menyibe is került utazása.

Mennyi időre utazik?

A legtöbb légitársaság úgy alakítja az akciós repjegy foglalás feltételeit, hogy a legolcsóbb ár érdekében egy hétvégét (például egy szombat éjszakát) az úti célunkon kell töltenünk. Egyes tengerentúli repülőjegyek esetében ez az idő akár 7-14 éjszaka is lehet. Ha olcsó foglalást szeretne, nem árt tudnia: egy egyéves utazásra is alkalmas repjegynél jóval olcsóbb egy akciós 1 vagy 3 hónapos jegy.

Olcsóbb a repülőjegy a csúcsszezonon kívül

Ha olcsó repjegyet szeretne, kerülje a tömeget! Hagyományosan a nyári és a karácsony-újévi időszakok számítanak kiemelt szezonnak a légiközlekedésben.
Ezen kívül főszezoni árak érvényesek és sokkal több a foglalás is ünnepek (pl. Húsvét, az Egyesült Államokban Hálaadás) környékén és nagy nemzetközi érdeklődéssel járó események (pl. Olimpia, Forma 1) körül. A nagy utasforgalom miatt ilyenkor sokkal zsúfoltabbak a légitársaságok járatai, tehát érdemes már hónapokkal előre lefoglalni a repülőjegyet illetve csúcsszezonon kívül utazni.

Rugalmas útiterv

Érdemes repülőjegy árajánlatot kérni több indulási és érkezési időponttal is. Egyes napokra, például egy péntek délutáni ill.  szombat reggeli indulásokra több a foglalás, így hamarabb betelnek a gépek, így a maradék jegyeket csak drágábban lehet foglalni. Ha olcsóbb árat szeretne, nézze meg a hétköznap induló járatokat is!  Az is célravezető megoldás, ha az utazása időpontja rugalmas, tehát az olcsóbb ár érdekében napokkal, hetekkel is eltolhatóak a dátumok.

Légitársaságok repülőjegy akciói

Az akciós repülőjegy árak utáni vadászatot megkönnyítve összegyűjtöttük Önnek a legnépszerűbb városok legolcsóbb repülőjegy akcióit. Ha kedvenc társasága legjobb repülőjegy áraira kíváncsi, akkor aLégitársasági repülőjegy akciók oldalt is érdemes rendszeresen böngésznie. Rendszeres hírlevelünkben, a Vista Hírlevelében is folyamatosan megtalálja legjobb akciós repülőjegy árainkat.

Rugalmas feltételű repülőjegy helyett kötött, de olcsó jegy

Minél szigorúbb feltételekkel rendelkezik egy repülőjegy, annál olcsóbb. A légitársaságok a rugalmas feltételű jegyeket (pl. jegyvisszaváltás, dátummódosítási lehetősége, lazább jegyvásárlási határidő, rövidebb kinttartózkodásra szóló jegy, stb.) drágábban adják. Ha nem feltétlenül ragaszkodik egy módosíható dátumú repülőjegy vásárlásához vagy 2-3 hétköznap helyett egy szombat éjszakával meg tudja toldani az utazását, jelentősen olcsóbb repülőjegy foglalás készülhet Önnek.

OPEN repjegy helyett módosítható hazaút

Az úgynevezett open, azaz nyitva hagyható repülőjegy típus nem kedvezményes, hanem teljes árú jegyet takar. Az ilyen repjegynél a vásárláskor még nem kell fixen lefoglalni a visszaúti járatot. Ennek a rugalmasságnak azonban magas ára van: egy kedvező árú, de módosítható visszaúti dátumú repülőjegy ára a majdani módosítás díjával együtt is csak a töredéke egy OPEN repjegy árának.

Bécsi és pozsonyi indulás

A légitársaságok eltérő árakon értékesíthetik a repülőjegyeket, a kiinduló várostól függően. Ha olcsó repülőjegyet keres, érdemes megnéznie a bécsi és pozsonyi kiindulást is - még az útiköltséget is beleszámítva is jobban járhat egyes úticéloknál. Irodánk nemcsak Budapestről, hanem Bécsből és Pozsonyból induló repülőjegyeket is kínál. Online repülőjegy foglaló rendszerünkben egyszerre is kilistázhatja a budapesti, bécsi illetve pozsonyi indulású árakat. A repülőjegy kereső felületen állítsa be a rugalmasságot az alternatív repterekre és az alternatív indulási repülőterekhez írja be Bécset és Pozsonyt.

Repülőjegy gyermekek és csecsemők részére

A kis utasok számára a repülőjegy is olcsóbb. Csecsemőkedvezmény a 2 éven aluli kisgyermekeknek adható. A csecsemők ebben az esetben egyik velük utazó felnőtt ölében ülhetnek, külön ülőhelyet csak gyermekjegy áráért tudunk számukra foglalni. Gyermekáron a 2 évnél idősebb, de a 12 évesnél fiatalabb gyermekek részére vásárolható repülőjegy. Az életkor-kedvezményhez fontos tudni, hogy csak abban az esetben érvényes, ha a felső korhatárt a hazaérkezésig nem tölti be a baba illetve a gyerek.

Ifjúsági kedvezményes repülőjegy

Ha az utas 12-25 éves közötti, irodánkban kimondottan ifjúsági kedveményes repülőjegy is foglalható a számára. Az ilyen repjegy a felnőtt repülőjegyhez képest olcsó, de rugalmas alternatívát jelent. A korkedvezményhez ráadásul nem szükséges nemzetközi diákigazolvány sem. Foglaláskor kérjük, jelezze az utas életkorát, hogy a neki járó kedvezményt biztosítani tudjuk! Ifjúsági repülőjegyek foglalásához kérje kollégáink segítségét!

Olcsó repülőjegy tanároknak, diákoknak

A diákoknak és tanároknak szánt termék a diák akciós repülőjegy, mely számos légitársaság járataira vásárolható irodánkban. Az Emirates, a Qatar illetve sok más társaság járataira foglalható olcsó, de rugalmas feltételű repülőjegy. Ráadásul a kedvezmény a legtöbb légitársaságnál a diákkal illetve tanárral együtt utazó családtagra (gyermek, házastárs) is kiterjeszthető. Repülőjegy foglalás során kérjük, mindenképp említse meg, ha az utas diák, tanár! Diék és tanár repülőjegyek foglalásához kérjekollégáink segítségét!

 

 

Repülőjegy keresőnket és repülőjegy foglalási rendszerünket partnerünk a VISTA utazási iroda biztosítja és üzemelteti. Az itt foglalt repülőjegyeket a Vista utazási iroda IATA repülőjegy értékesítő csoportjának engedélye alapján állítja ki és elekktronikus úton, e-mailben küldi meg.