FUERTEVENTURA BEACH CLUB, Fuerteventura

FUERTEVENTURA BEACH CLUB, Spanyolország, Spanyol-szigetek, Kanári-szigetek, Fuerteventura, Caleta de Fuste, 2017-03-26, Ellátás nélkül
FUERTEVENTURA BEACH CLUB Utazás száma: 46812757
FUERTEVENTURA BEACH CLUB

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.


Leírás
A Fuerteventura Beach Club hotel egy lenyűgöző üdülőhely kifejezetten családok számára, nyugalmas és egyben meghitt, csodaszép helyen található mely egy felejthetlen élményt garantál az egész családnak.
Fekvés
El Matorral közelében, nem túl messze a parthoz egy csendes környéken sok más hotellel körbevéve. Taxi és buszmegálló a hotel mellett.
Elhelyezés
A szobák tágasak és fényesek, konyhával(valamelyik mikrohullámú sütövel),telefonnal, TV-vel felszereltek és egy gyönyörű erkély nyílik az annál is csodálatosabb medencére és kertre.
Étkezés
A hagyományos kanári ételektől, a nemzetközi konyhán keresztül a specialitásokon és grillezett ételeken át, minden íz világot kielégíitő finomságokat tapasztalhat meg a szállodában lévő büfében és étteremben.
Szolgáltatások
Külön gyermek és felnőtt medence, jacuzzi, autóbérlés, szupermarket a hotel területén, mosoda, medence bár, klubház és nem utolsó sorban gyermekmegörző.
Sport és szórakozás
Esténként élő showmüsorok garantálják a jó hangulatot és változatos szorakozást.
Ár tartalmazza
szállást a megadott ellátással, repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással, repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert, magyar nyelvű telepített képviseletet, kis méretű kézipoggyász szállításának a díját, Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!, A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
Ár nem tartalmazza
BBP biztosítást, kalkulált sztornó biztosítást (1.3%), feladható poggyász szállítását

Feltöltés...