Közép-Thaiföld csodái - minikörút, Bangkok

Közép-Thaiföld csodái - minikörút, Thaiföld, Bangkok, 2017-04-22, -
Közép-Thaiföld csodái - minikörút starstarstar Utazás száma: 47599145 LM
Közép-Thaiföld csodái - minikörút

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek


Infó-szöveg
Thaiföld sokszínűsége miatt kedvelt elsősorban a látogatók körében. Bangkok környéke és az északi területek gazdag történelmi emlékei elvarázsolják az utazót. Ehhez jön hozzá a tengerpartok üdítő változatossága, a thai konyha remekei és az itt élő emberek kedves mosolya. Mindegy, hogy először vagy sokadszorra látogat el Thaiföldre, magával fogja ragadni az ország egzotikus hangulata, érintetlen őserdői, vízesései, a tenger élővilágának pompás gazdagsága.
Program

1. nap: Csónakázás a Damnoen Saduak úszópiacon, később a Wat Tham Sua kínai buddhista templom, a barlangtemplom, és a híd a Kwai folyón - (II. világháborús emlékhely) megtekintése következik. Szállás a Kwai-Noi folyón lévő tutaj-hotelben, Kanchanaburiban.

2. nap: A Hellfire Pass világháborús emlékhely és múzeum, a fátyolos Sai Yok Noi vízesés, majd Ayutthaya ősi sziámi főváros műemlék épületeinek megtekintése.

3. nap: Wat Phra Phutthabat kolostor Lord Buddha lábnyomával, majd a Wat Pasawangboon következik 500 Buddha ábrázolással. Lopburiban felkeresik a khmer kultúra hagyatékát, a majmok által birtokba vett híres templomot. Visszaérkezés Bangkokba délutáni órákban.

Alapar-tartalmazza
szállást 2 éjre 3*-os szállodák kétágyas szobáiban,
félpanziós ellátást,
leírásban szereplő programokat helyi angol nyelvű idegenvezetéssel,
belépőket,
 és a szükséges transzfereket.

Magyar nyelvű idegenvezetés felár ellenében kérhető. Az árak a kiemelt időszakokban nem érvényesek, a szabad kapacitás függvényében változhatnak.

Alapar-nem-tartalmazza
leírásban nem szereplő tételeket és étkezéseket,
borravalót,
egyéb személyes kiadásokat.

Nem található a szálloda áttekintése.